Pinch of Salt
urban stories with a pinch of salt
Dark-Green.jpg

Blog

urban stories with a pinch of salt

Creole

 

Nu știu cum să vă explic, dar avem o situație nemaiîntâlnită, oameni buni. Nu știu cum stați voi la capitolul adicții, dar eu trebuie să mărturisesc că tocmai am mai adăugat încă una. De data asta e gravă. Rău de tot. 

Situația stă în felul următor: Bucureștiul, pentru mine, e cu și despre French Revolution. Știți voi, ăia cu cele mai bune eclere din România. Dacă merg la București, categoric bifez unul cu fistic, mango și ciocolată. Dintr-o tură. Mai ales de când au deschis ăla din Piața Victoriei unde e o atmosferă comparabilă cu multe capitale mari Europene - un colț al Bucureștiului foarte- foarte cosmopolit. Ca să ne înțelegem: pentru mine cam ăla e reperul. 

 
 
Creole Cluj

Cele mai bune eclere din Cluj

 

 

Frustrarea mea de până acum era că nu avem un French Revolution la Cluj. Până azi, pentru căăăă viața noastră tocmai a devenit mai bună și mai dulce. Pe strada Eroilor (în fostul spațiu Friandise - care s-a mutat pe Napoca, btw) a apărut acest minunat Creole care promite să fie cel mai bun desert din Cluj. Să nu ziceți că nu v-am zis!

Nu îi laud degeaba. Sunt divine, nu pot să explic în cuvinte cât de bune sunt. Și brandingul e foarte cute, și cutiile, și designul interior, și atenția la detalii, și personalul. E pur și simplu o chestie atât de drăguță și de faină și atât de bine gândită că-mi vine să-i îmbrățișez pe oamenii ăștia. Nu știu cine sunt, dar le transmit gânduri bune și le mulțumesc că ne aduc niște deserturi atât de bune la Cluj. 

Deci. Musai. Scrieți acolo pe o hârtie. Napoca 42. Creole. Vă luați așa: Vanilla Chantilly, Ciocolată, Migdale și alune. #love #love #love #love

 
 
Creole Cluj
*Articol publicat în ediția de print Zile și Nopti Cluj Napoca.
*Fotografii de pe pagina de Faceboo Creole. 
 
Alexandra Craciun