Pinch of Salt
urban stories with a pinch of salt
Dark-Green.jpg

Blog

urban stories with a pinch of salt

Room

 

Cum îmi duc veacul în zona Casei Matei, am devenit specialistă în toate cârciumile și locurile din zonă. Așa-i când ești student: în loc să devii specialist în aria de studii pe care o alegi, devii mai degrabă un mare cunoscător al localurilor (hai că glumesc, profesorii mei cred/sper că ar confirma că nu-s chiar praf la Istoria Artei). 

Întâmplarea face că am descoperit, în zona mai sus menționată, un loc tare-tare simpatic la care îi spune „Room”. Adresa mai exactă e Constantin Daicoviciu 11. Apreciez la ei, în mod special, designul interior (recunosc că mi-am luat câteva idei pentru acasă). Se vede că oamenii care au gândit spațiul au mult bun gust - pentru că au reușit, cu un buget mic (comparând cu ce vedem prin Cluj în termeni de design interior în industria ospitalității) să facă ceva coerent din punct de vedere vizual. 

Room Cluj

Recunosc că nu m-au dat pe spate pe zona de servicii, dar apreciez atenția la detalii: într-o zi am mâncat Canneles de Bordeaux (de la A la Tarte) la ceva ofertă specială cafea + desert (big like!). N-au cea mai bună cafea din zonă (știm noi cine mai e pe strada aia) și nu pot să zic că au ceva special pe zona de bar. Însă, deduc de pe pagina lor de Facebook că specializarea lor e zona de evenimente - ceea ce mi se pare foarte tare, pentru că spațiul e potrivit pentru asemenea manifestări.

Eu le-am trecut pragul la Accolade Gallery, dar văd că istoricul lor de evenimente de pe Facebook e foarte populat și sunt foarte cool experiențele pe care le promit. Așadar, dacă aș fi în locul vostru, le-aș trece pragul pentru când am chef de un loc fain cu prietenii și aș da un like la pagina lor de Facebook să fiu pe fază când mai sunt evenimente noi. Sfat pe care tocmai l-am aplicat și eu :) 

*Articol publicat în ediția tipărită Zile și Nopti Cluj-Napoca.
*Fotografii de pe pagina de Facebook Room. 
 
Alexandra Craciun