Pinch of Salt
urban stories with a pinch of salt
Dark-Green.jpg

Blog

urban stories with a pinch of salt

Roots

 

Gata! Am scris 3 articole până acum și nu v-am povestit de Roots, m-am abținut suficient. E timpul să povestim despre locul meu preferat (momentan; ce-i drept , am mai avut și alte locuri preferate). Știm bine: Eroilor 4, o cafenea micuță și cochetă, cu design interior făcut de minunatul Gosho, cu un bar din marmură pe lungime și în capăt câteva măsuțe simpatice. Și ca să nu o lungesc cu dulcegării, vă spun două lucruri care-mi plac mie la Roots. 

Unul ar fi oamenii: cei care ne primesc de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, cei care rețin preferințele noastre, cei care au bunăvoința de a ne repeta de fiecare dată cu răbdare originile de cafea disponibile. Mircea, Bogdan, Denisa, Cristina și toată echipa - sunt culeși pe sprânceană și îmi face plăcere uneori să merg doar ca să-i salut. 

Al doilea lucru care-mi place (și care e foarte important pentru mine - din nou, vorbim de preferințe personale) e atenția la detalii: platingul, farfuriile alese (desenate special de către artistul Mădălina Andronic), ingredientele. Grija aia pe care o simți, îți dă senzația că s-au gândit la fiecare detaliu al experienței tale. 

 
Roots Cluj

My favourite place

Știu că nu-i frumos să am favoriți, dar no. 

 

Și știu că sună elogios dar eu am tot respectul pentru ce au reușit oamenii ăștia să facă. Mă bucură tare când e atât de plin încât nu poți să arunci un ac pentru că-mi dă senzația că munca lor e apreciată. Și uite, ca să zic un lucru care nu-mi mai place: m-am cam plictisit de meniu - le-am încercat și răsîncercat cam toate preparatele și simt nevoia unei schimbări. 

Roots Cluj
*Articol publicat în ediția tipărită a ziarului Zile și Nopti din Cluj-Napoca.
*Fotografii de pe pagina de Facebook Roots.
 
Alexandra Craciun