Pinch of Salt
urban stories with a pinch of salt
Dark-Green.jpg

Blog

urban stories with a pinch of salt

Dish & That

 

Avantajul când ai experiență de muncă într-ale restaurantelor e că știi mereu toate bârfele. Care-s trendurile, ce urmează să se închidă (da, uneori știi și asta), pe unde migrează personalul, cât de oneste-s promisiunile din meniu și altele. Însă, cel mai fain lucru pe care-l știi atunci când se aude-n sat că ești gurmand (eu, eu) este momentul când se deschid locuri noi și faine. 

Și de data asta vă zic despre, literalmente, cel mai nou restaurant din Cluj, pentru că la momentul când scriu eu rândurile astea nu-i efectiv deschis dar știu sigur că pe atunci când iese din tipar revista, va fi deschis. Puteți considera că ați aflat primii. 

 
Dish & That Cluj

Best desert in Cluj

So exqusite and delicious!

 

Vorbesc despre Dish & That, un restaurant foarte chic și cu o bucătărie care promite foarte mult (raportat la ce există deja în Cluj). Îl găsiți aproape de FSEGA sau în zona Iulius Mall - complexul Riviera. Nu-i un restaurant studențesc, în consecință nici prețurile nu sunt foarte studențești, dar e un restaurant la care mi-ar plăcea să mănânc în fiecare zi. Din două motive: grija pe care o au față de ingrediente și modul de pregătire (meniul mi se pare foarte sănătos, e drept că nu-s nutriționst) și ambianța e foarte plăcută (design de minunatul Gosho - v-am mai zis de el). 

Și să vedeți ce fază mișto: au o secțiune de preparate sănătoase și o secțiune de răsfăț (știți voi: burgeri, ceafă). Așa că vă recomand din ambele: biban de mare cu piure de țelină și tăiței de orez cu sos sweet chilli, încercate și mâncate pe nerăsuflate. Yumm, yumm. 

No bun. Acum ați aflat primii. Să nu ziceți că nu v-am ținut la curent cu picanteriile din industria ospitalității :) 

Dish & That Cluj
*Articol publicat în ediția tipărită a ziarului Zile și Nopti din Cluj-Napoca.
*Fotografii de pe pagina de Faceboo Dish & That.
 
Alexandra Craciun