Pinch of Salt
urban stories with a pinch of salt
Dark-Green.jpg

Consultancy

 
IMG_1266.jpg
 

Bine ne-am găsit. Sunt Alexandra Crăciun și aici discutăm despre cum putem da viață brandului tău.

Nu există cuvinte care să poată să descrie entuziasmul și bucuria cu care lucrez atunci când vine vorba de domeniul ospitalității. Conferința, blogul și cam toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului s-au învârtit în jurul HoReCa. Am avut bucuria de a lucra pentru branduri precum Marty Restaurants, Olivo, Meron, Bianco Milano, Dish & That și multe, multe altele. Peste tot am lăsat o bucățică din mine. 

Mai multe despre portofoliul și modul meu de lucru găsești pe: www.alexandracraciun.ro. Însă, aplicat strict pe domeniul ospitalității, pot să-ți fiu de ajutor  în cazul în care dorești să-ți deschizi o afacere în această industrie sau vrei să reconfigurezi una.

Fie că e vorba despre o cafenea, un restaurant sau un hotel, pot să te ajut să găsești conceptul perfect pentru piața în care îți vei desfășura activitatea și putem să lucrăm împreună la partea de concept. Colaborez cu o echipă de consultanți și furnizori care pot să acopere o paletă mai mare de servicii, acționez din poziție de Project/Brand Manager și configurez o echipă exact pe nevoile viitoarei tale afaceri. Scrie-mi pe hello@alexandracraciun.ro.