Pinch of Salt
urban stories with a pinch of salt
marble texture copy.jpg

Workshops


De unde a pornit ideea? 

Am promis atunci când am renunțat la ziua de workshop-uri de la conferință că o să reiau subiectul atunci când voi avea posibilitatea. Iată că a venit momentul. De data aceasta reiau subiectul într-o adevărată echipă, alături de care am dezbătut și am lucrat la concept și care vor ține legătura cu voi mai departe în implementare. Suntem o gașcă de oameni care credem în necesitatea acestor workshop-uri în Cluj, cap de listă fiind Ariadna Matei care coordonează evenimentul cu susținerea mea și a comunității Pinch of Salt.

La ce vă puteți aștepta?
- Două zile de workshop-uri, câte două pe zi, fiecare de câte 4 ore, pe 4 teme diferite;
- Grupe de maxim 15 persoane, pentru a putea să acordăm atenție individuală fiecărui participant și studiu de caz pe propriul său business;
- Și traineri mai puțin cunoscuți dar cu multă experiență, curatoriați de echipa Pinch of Salt;
- Material de lucru pentru fiecare workshop în parte;
- Puteți să participați la toate workshop-urile și veți beneficia de un preț special, sau puteți alege doar subiectele care vă interesează;
- Pentru cei care participă la toate workshop-urile, ne dorim să plece cu o mapă completă cu informații practice pe subiectele abordate în ideea de mapa in care la finalul workshopurilor ai info concrete despre aceste concepte abordare in workshopuri.


De unde cumperi bilete?

Biletele pot fi achiziționate în rețeaua iabilet.ro/retea. Click pe butonul alăturat.

Suntem în curs de anunțare a trainerilor pentru fiecare parte, motiv pentru care, avem în desfășurare un early bird: 35 de euro pentru fiecare workshop în loc de 50 de euro. Avem doar 5 bilete disponibile la early bird.

 
 

Cine poate participa? 

  1. Oameni care își doresc să aibă o afacere în domeniul ospitalității și nu știu de unde să pornească, cei care vor să afle ce înseamnă cu adevărat o afacere în acest domeniu.

  2. Oameni care lucrează/activează/dețin o afacere în domeniul ospitalității și vor să se inspire, să afle informații noi și să fie la curent cu noutățile din piață.


Program și workshop-uri

Am selectat 4 subiecte pe care noi, din experiențele noastre, le-am considerat relevante pentru un bun început:

Concept

Alexandra are experiență de peste 10 ani în crearea de branduri, multe dintre ele din domeniul ospitalității. Atelierul ei vă va învăța cum să definiți într-un mod corect conceptul afacerii voastre în ospitalitate, cum să vă diferențiați de concurență și cum să comunicați într-un mod eficient către o audiență bine definită.

Meniu

Născut într-o familie de “crâșmari”, Horia Șimon este chef de cuisine de 15 ani și în ultima perioadă promotor al bucătăriei slowfood. Atelierul lui vă va învăța cum să cum să vă definiți un meniu care să se potrivească conceptului pe care-l dețineți, ce secțiuni principale trebuie să cuprindă un meniu și care este corelația dintre acesta și stocul de produse.

Cultură organizațională

Alexandru are experiență de peste 13 ani în resurse umane, este specialist în cultura organizațională și trainer de comunicare. Atelierul lui vă va învăța ce înseamnă ideea de cultură organizațională și veți descoperi cum puteți să aplicați acest concept pentru a depăși provocările generate de dinamica forței de muncă din piață.

Fiscalitate

Elemente pe care trebuie să le avem în vedere în zona de fiscalitate, ABC-ul fiscalității în ospitalitate.


Mentori

 

Parteneri și susținători